Så inför personalmiddagen igår testlagade jag en yoghurt-, kardemumma- och pistageefterrätt. Av den enkla anledningen att vi planerar något för i sommar som kommer ljuda Bollywood, lukta hippie (inte braj, lovar) och smaka indiskt
För ett tag sedan var det en kaka med hallon, kardemumma och mandelmassa och nu har det även blivit en lyxig banankaka med choklad samt en citronkakamed vallmofrön
Vi hade så härligt när vi satt ut större delen av kvällen och njöt av både god mat och dricka, men med det sällskapet kan det inte bli annat än fantastiskt så det var väntat att kvällen skulle bli lyckad
Blanda grädde, råsocker och en urskrapad vaniljstång tillsammans med bönskidan i en kastrull, återanvänd gärna kastrullen som du kokte jordgubbarna i så sparar du lite disk
Häll över lite turkisk yoghurt, ringla lite honung över, slå upp en kopp kaffe och NJUT. Nu har de precis börjat komma upp och det känns hur lyxigt som helst att bara kunna plocka utanför dörren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.