Piroger med köttfärsfyllning
Matvett
Matvett
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • För att orka sporta måste vi äta, och vad passar då bättre än att ladda frysen med piroger inför sportlovet? Värm hemma i ugn eller micro, eller ät den kall i snögrottan eller i skidbacken.
  • Piroger (14 st)
  • 50 gram jäst
  • 5 dl lättmjölk
  • 1 dl lättkesella 1%
  • 1 tsk salt
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 9-10 dl vetemjöl
  • 2 tomater ½ grön paprika
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 500 gram mager köttfärs/viltfärs
  • 1 köttbuljongtärning 1,5 dl passerade tomater
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1,5 tsk oregano
  • 1 tsk finhackad persilja
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.