Köttfärspiroger – enkelt recept på smördeg 1 förpackning smördeg. 1 gul lök. 2 msk rapsolja mittkok.expressen.se
Kryddiga filodegsrullar med dippsås Fräs färs, lök, vitkål, vitlök och purjolök i en stekpanna med olja tills färsen är smulig och fått färg Hemmets Journal
Köttfärsrulle De flesta barn gillar köttfärssås och kebab. Ta ut bröden och lägg på folie. Lägg på isbergssallad, köttfärssås, gurka, tomat och rödlök Smaskelismaskens
Smördegspiroger med skinka Lägg på skinka och ost. Servera pirogerna ihop med en sallad. Vik över smördegen och tryck till i kanterna Therése mat & bak
Wraps med laxröra Hacka ägg, potatis och äpple. Rulla eller vik ihop till wraps. Rör samman gräddfilen med kaviar och gräslök Hemmets Journal
Pirog med skinka, ägg och philadelphiaost Jag brukar göra fyllningen först och ställer den i kylskåpet då jag gör pirogen. Blanda vetemjöl och salt till pirogen Matklubben.nu
Crêpes med keso och skinka Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman www.matklubben.se
Matiga piroger Skala och hacka löken. Tärna korven grovt och fräs tillsammans med lök i smör. Skala och hacka äggen och blanda med fräset Hemmets Journal
Tunnbrödsrulle med rökt kalkon Blanda philadelphiaosten med basilika, salt och peppar. Lägg på sallatsblad, kalkonbröst och rulla ihop Hemmets Journal