Värdinnan avslöjade, efter att vi gissat på både det ena och det andra, att det var äggula som både satte den där smaken och som dessutom var ansvarig för den där skummiga ytan
Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare och desserten också menden kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
I've been working with Hälsans Kök and their concept "A Green Christmas". Less meat, more vegetarian courses, less consumption and fewer Christmas gifts
=)Raspberry and White Chocolate MuffinsIngredients. Jag sökte recept från food blog serch som jag hade legat i min blog……Äntligen hittade jag ett bra recept som jag vänligt nöjd med
Efter ett glas rödvin på fredagskvällen kände jag mig ovanligt kreativ och konstnärlig och kände att det var dags att utmana mig själv på både det ena och andra sättet vilket resulterade i någon slags videoinspelning (ja denna, inget annat) under lördagen och utomhus träning idag
Blev passande nog en riktig höstmiddag dessutom. Tända värmeljus till kvällsmaten idag. Blanda lök med resten av ingredienserna och blanda ihop till en smet
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara i kylen några veckor om inte allt blir uppdrucket och du kan även använda som saft (om du inte vill testa att blandaandra drinkar med den)
Bred ut blandningen i ett jämnt lager på plåten. Blanda allt väl. Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.