När gästerna är på plats och det börjar bli dags för förrätt är det bara att börja dekorera tallrikarna med knaperstekt bacon, granatäppelkärnor och ringla på lite balsamicoglace (eller Crema all Aceto Balsamico)
Allting blir ju godare medbacon, så även ugnsrostade knippmorötter kan jag berätta. Jag handlar med ögat när jag är i affären och en sak jag har svårt att motstå är knippmorötter med blasten kvar
Porchetta medbacon, fänkål och apelsin. Det är något så oerhört tilltalade i att fylla och krydda en grissida, rulla ihop den, binda den och under flera timmar låta den långsamt smälta på grillen, medan delikata dofterna sprider sig
Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.