Skiva rödlöken och hacka rödkålen. Kål är otroligt nyttigt och billigt och dessutom gott också. Rödkål är en bra ingrediens ifall man är trött på att bara ha picklad rödlök
Här kommer två fina varianter av julklassikerna rödkåloch brysselkål, tillagade av min kära mor. Strimla kålen fint, riva äpplena grovt och blanda i en bunke
Även godaste rödkålen hittar du där. Så långt i från burk Rödkål man kan komma. Godaste julrevbenen gör du med hjälp av detta receptet>>men häller i 33 cl julmust i kokvattnet och river i ca 1-2 cm färsk ingefära i marinaden
Rödkål- och blomkålslunch. Med tanke på det att vara okonventionell som jag skrev om igår, och kanske inte har en hel arsenal av kryddor hemma i skafferiet, så är färdiga kryddmixer en bra start och ett gott alternativ
Jag hatar att erkänna att julen har fått en att gå upp i vikt men inte för att jag har ätit så många julmiddagar utan mest för att jag har lagat så många och har haft så mycket att göra
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Lite olivolja ringlad över och ett par par varv med svartpepparkvarnen och vips har man en god och fräsch sallad till maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.