Servera pajen med vridna salamiskivor. Garnera med basilika. 12 msk medelstora kapris. 1basilikaBörja med tomaterna till fyllningen. Dela tomaterna och torka dem på en plåt med bakplåtspapper i ugnen vid 150 grader, cirka 1 timme. 1Lägg i mjöl, smör och salt i en matberedare med kniven monterad och kör 5–6 sekunder. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10–15 minuter. 1Fördela tomaterna i pajskalet tillsammans med mozzarellabollar, oliver, kapris och strimlad salami
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Piadina4piadina 200 g mozzarellaost 4 tomater 120 g parmaskinka 50 g parmesanost 1 kruka basilika olivolja. Sallad120 g rucolasallad 200 g babyplommontomat, halverade 50 g parmesanost, hyvlad vit balsamvinäger olivolja
Krydda den med lite olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar. wpa iframe[src*='viewablemedia. En så härlig sommarsallad speciellt nu när tomaterna smakar ljuvligt
Värm en större kastrull med lite olja i botten, fräs gula löken så den får lite färg och blir mjuk. Smaka av med lite salt och svartpeppar och låt det sedan koka upp
En variant är att köpa mini-mozzarella och blanda med ekologiska cocktailtomater och basilika. Mozzarella, tomat och basilika är något som jag aldrig någonsin tröttnar på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.