Idag är det dags att testa Webers Kycklinghållare, för att grilla ölkyckling. Den här kycklinghållaren kan dock användas till mycket mer, vilket vi kommer att återvända till framöver
Ursäkta kass mobilbild men man kan ju inte låta bli att fota dessa finingar. -). Nu har vi verkligen våren här i stan, så himla skönt och man blir ju så glad varje gång vitsipporna dyker upp där i skogen
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissa fick tydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Vi har länge snackat om att vi skulle testa, men allt regn i sommar gjorde att vi tappade lusten. Men så till slut kom sommaren och vi bestämde oss för långgrillning
Halloween is coming up, and it’s time to start decorating the home with spider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mention planning the Halloween snacks
Igår till middag flyttade Tinas kitchen ut för pizzabak på grillen. Det finns typ inge godare än hemlagad pizza -utmaningen är ju som sagt att få samma krispighet som riktiga pizzabagare
Detta är en grym side till dom flesta grillrätter eller som snacks till ölen. Kanske har ni käkat dessa på någon av alla hamburgerkedjor som finns, men att göra dom själv blir mycket godare
Det har varit en riktigt grå och trist dag idag. Vi som har ledig helg trotsade vädret till sist och begav oss ut och kikade lite på SM i agility och lydnad som utspelar sig i stan nu i helgen
Det första man behöver är en grill med lock (typ Weber) så att man kan grilla med indirekt värme. Helst ska man kunna kontrollera luftflödet med ställbara ventiler och ha koll på rökens temperatur med en termometer
En riktig Texaschili värmer riktigt gott i höstkylan. Här röker vi högreven lätt innan den får gå i grytan och använder både Poblanos, Jalapenos, Rocotos och Habaneros
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.