Denna goda kycklingsalladmed grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
En helt ketchupfri rätt är i alla fall den här kycklingsalladen jag gjorde igår. Kycklingfiléer. Den är lite Ceasarsallad-inspirerad men med stekta kasslertärningar i istället för bacon
Pesto och kryddig marinad ger smak till kycklingen. Italiensk salladmed brödkrutonger och tomat. 4 kycklingbröstfileer salt + peppar olivolja 2 mozzarellaostar, skär i bitar 1 knippe rädisor, halvera ½ gurka, skala och skär i bitar 14. 4 kycklingbröstfileer
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.