Från början en fattigmansrätt som uppfanns för att ta reda på gammalt bröd. MusselgrytaKlimatsmarta musslor som är som allra godast just nu på vårvintern
Vi har börjat fara runt på en litenföreläsningsturné, där Therese berättar om Hormoner imatenoch jag bjuder på kycklingbuljong ur klimatsmarta Wonderbag med mina frökex från Huså Bröd
Den Norska torsken omvandlad tilllutfisk är en kulinarisk rätt som även den gjort samma invandringi många andra land än bara Norden, den har färdats över Atlanten så långt bort som tillAustralienför att där hamna som den godaste kulinariska rätt på matbordet, den har tilloch med fått en hedersplats på matbordetilikhet med allt det andra goda under jul, den har blivit kärleksfullt och omsorgsfullt behandlad och det typiskt Norska förfarandet med tillredningenochför att inte tala om själva ätandet av fisken har vunnit många anhängare världen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.