Pestobakad fisk med kompott på potatis, sardeller och dill
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • valfri fiskfilé (till exempel koljafilé)
  • salt och peppar
  • 2 dl
  • rucola
  • 2 dl
  • basilika
  • 1 klyfta(or)
  • vitlök
  • 0,5 dl
  • parmesan
  • 0,5 dl
  • pinjenötter
  • 2 dl
  • olivolja eller rapsolja
  • salt, peppar och citronsaft
  • 1 kg
  • potatis
  • 8 st
  • sardeller
  • 0,5 dl
  • dill
  • 3 msk
  • crème fraiche
  • 0,5 st
  • citron
  • 3 msk
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 0,5 st
  • gurka
  • 2 st
  • äpplen (Ingrid Marie)
  • 1 st
  • rödlök
  • smör till stekning
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.