Stöt kompottenmed en potatisstöt till önskad konsistens, smaksätt ev med lite salt och peppar. Lägg filén på en plåt och gnid in den på båda sidorna med kryddpastan
Lägg påfiskenovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Strö över dill. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa med torsk, fänkål ochdill. Häll på vattnet och ta i grönsaksbuljongen och låt sedan puttra påmedelvärme tills morötterna nästan är mjuka rakt igenom, lite tuggmotstånd är gott att ha kvar
det är ofta skonsamt mot maten och du slipper hålla reda på ytterligare en panna på spisen. Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet
kastrullen stå kvar på plattanDela fisken i mindre bitar Lägg. Lägg på ett lock och låt. Gör så härSkala potatis, morötter, gul lök och vitlök och dela i mindre bitar
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.