Den här soppan brukar vår skolkock bjuda på ibland. Tillsätt ärtorna och låt det precis koka upp igen. 300-400 gram djupfrysta gröna ärtor. 300-400 gram djupfrysta gröna ärtor
Vad gör man när solen skiner utanför fönstret och magen kurrar, men det enda ätbara man har hemma (ungefär) är en halvpåse gröna ärtor i frysen och några sketna frukter
Hemmagjord pesto imponerar alltid men är ju faktiskt bara att slänga ihop på några minuter i mixern. Just i pesto tycker jag att man ska använda olivolja då oljan är en sådan viktig del av smaken
Vi är sällan sena att hoppa på tåget och bar därför med oss en säck hem från en av Vännernas underbara moders trädgårdsland för att rodda ihop en vacker pestopå vår nya kompis
Tänk bara om jag kunnat få med mig mortlarna, skärbrädorna och känna det toscanska renässansstengolvet som jag barfota stod och mortlade pestopå i somras…
Sås på gröna ärtor. Lägg hälleflundran på dubbla lager plastfolie, rulla ihop och lägg i frys. Gör såsen precis före servering så att ärtorna behåller sin fina färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.