Skala potatisarna och skär dem i klyftor. kotlettrad. Ringla över lite matfett och salta. Skala lökarna och skär dem i klyftor, lägg dem på fatet bredvid potatisen
Tack och lov har vi lock på grillen så det gick att slutföra grillningen trots allt. Middagen bestod av grillad fläskfilé som var fylld med marinerade vitlöksklyftor och sedan baconlindad, grillad gul lök, rostad färskpotatis, coleslaw och en grym sås
En saftig mör stek med smak av örter och vitlök på en bädd av brysselkål som trivs jätte bra tillsammans med salt krispig bacon, mild lök och syrliga tranbär
En fläskkotlett där kappan med fett sitter kvar som får gå i ugnen med lite äpple, tomat och lök, i slutet får den gå med lite grädde också som bildar en härlig sky till
Fikon- och getostfylld kotlettrad med rostad potatis och morotspuré. Nåväl, den gick ändå att fylla, rulla ihop och sedan binda ihop med steksnöre till rulle som höll formen
persilje- och dillsill, citron- och gräslökssill samt rabarber- och vaniljsill. Vi har så sakterliga genom åren dragit ner på kötträtterna på julbordet, till förmån för sill- och laxrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.