Peranakansk  Fiskkaka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 cm (ca 2 st) färsk gurkmeja
  • 5 cm (ca 1 st) färsk ingefära
  • 5 cm (ca 1 st) färsk galangarot (alternativt dubbla ingefäran)
  • 2 citrongräs
  • 6 schalottenlökar
  • 1 ½ msk hela korianderfrön
  • 100 g cashewnötter
  • Matolja (inte olivolja
  • då blir det beskt)
  • 400 gram makrill
  • kolja eller annan vit fisk
  • 1 burk kokosmjölk (ca 400 ml)
  • 2 ägg
  • 1 lime
  • 1 nypa rostade sesamfrön
  • Kokt vitt ris till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.