Per Morbergs torskrygg med jordärtskockspuré
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Torskrygg
  • 1 st Gul lök
  • 1 st Lagerblad
  • 5 dl Vatten
  • 1 dl Matlagningsvin Vitt
  • 1.5 tsk Salt Fint
  • 5 st Vitpeppar Hel
  • 3 st Potatis
  • 250 g Jordärtskocka
  • 0.5 st Citron
  • 1 g Mat & Bak Smör
  • 1 krm Vitpeppar Malen
  • 7 hg Kantareller
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 100 g Mat & Bak Smör
  • 0.5 st Citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.