Nu är mailkorgen tom och jag har hunnit med en massa annat som jag skjutit på. ex mortlad rosépeppar eller grönpeppar (då kan ni dubbla mängden peppar, addera dock gärna lite grovt malen svartpeppar också) Gillar ni inte whisky
Smaka av med mer peppar om man vill ha ännu hetare sås. Äntligen har jag fått till ett recept på pepparsås som både jag och sonen tyckte om, som dessutom var väldigt enkel att laga till
Idag har jag både catering och affärsnätverksträff så jag passar på att kika in och tipsa om veckans drink redan nu, medan jag pustar ut efter dagens träningspass
Jag lovade ju er receptet på pepparsåsen vi åt i fredagskväll. Finhacka en charlottenlök å fräs den lite tillsammans med en klick tomatpuré å mortlad peppar(ca 1 1/2 msk) i någon minut
Helgen tillbringades hemma hos oss och på Lördag kväll när jag skulle göra middag så bad jag Björn trolla ihop en Whisky Sour åt mig då det är absolut en av mina favoritdrinkar all time, den är både syrlig med en liten käftsmäll och söt med den härliga sockerkanten runt glaset som verkligen gör sig till sin rätt där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.