Stekt pepparrotsströmming med dillpotatismos Skala och koka potatisen i bitar i en kastrull med i lättsaltat vatten, ca 10 minuter. Känn efter med en sticka att potatisen är klar Hemmets Journal
Pepparrotsströmming Smörj en ugnssäker form med 1 tsk matfett. Salta och peppra på strömmingsfiléerna. Strö över dill och pepparrot Hemmets Journal
Pepparrotsströmming Lägg filéerna med köttsidan uppåt. Strö på salt och fördela matfettet blandat med pepparrot på filéerna Hemmets Journal
Senap & pepparrotsströmming Strömming är en klassisk husmanskost som går att variera på många sätt och senap & pepparrotsströmming är en av mina smakfavoriter Kostekonom.se
Gravad strömming del 2 Den andra är den finfina Lime- och pepparrotsströmmingen. När du har gjort strömmingen enligt blogginlägg 1 så har du den inte så angenäma biten att dra bort skinnet på fisken Glimten i grytan
Pepparrotsströmming med färsk potatis Blanda vatten, ättiksprit och salt i en skål. Lägg fisken i ättikslagen. Blanda och ställ kallt. Låt stå i kylskåp i minst 6-8 timmar och dra Matklubben.nu
Stekt pepparrotsströmming med dillpotatismos Skala och koka potatisen i bitar i lättsaltat vatten, ca 10 minuter. Känn efter med en stick att potatisen är klar Matklubben.nu
Pepparrotsströmming med getostsallad Klipp ryggfenan av fiskarna, det blir små hål, men det gör inget. Salta och peppra filéernas köttsida, fördela pepparrot och Ica kuriren
Ruccola och pepparrotsströmming Dra av skinnet på strömmingen. Blanda ingredienserna till lagen i en bunke. Lägg ner strömmingen och grava den 8 timmar i kylskåpet Matklubben.nu
Pepparrotsströmming 1. Lägg filéerna med köttsidan uppåt. Strö på salt och fördela matfettet blandat med pepparrot på filéerna Hemmets Journal
Pepparrotsströmming 1. Smörj en ugnssäker form med 1 tsk matfett. Salta och peppra på strömmingsfiléerna. Strö över dill och pepparrot Hemmets Journal
Stekt pepparrotsströmming med dillpotatismos 1. Skala och koka potatisen i bitar i en kastrull med i lättsaltat vatten, ca 10 minuter. Känn efter med en sticka att potatisen är klar Hemmets Journal
Stekt pepparrotsströmming med dillpotatismos STEKT PEPPARROTSSTRÖMMINGMED DILLPOTATISMOS2 portioner6 - 8 strömmingsfiléersalt, peppar2 msk riven pepparrotströbröd2 msk matfettPotatismos Mat-adoran
Pepparrotsströmming i röd sås 1. Lägg ut strömmingarna med skinnsidan ner och strö över hälften av saltet. Lägg en klick pepparrot och lite dill på varje Ica kuriren
Pepparrotsströmming med rödkålssallad och potatis 1 Koka upp cirka 3 liter vatten med 2 matskedar salt. Strimla kålen tunt och sjud den 2 minuter. Sila, spola i kallvatten och låt rinna av Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.