Rödvinssås. Vitvinssås. några kvistar färsk timjan. Rödvinssås sätter piff på allt stekt kött. Vitvinssås passar till alla fisk- och skaldjursrätter och är väldigt lätt att laga
Skala och hacka löken och fräs den glansigi oljan. Skala och hacka vitlökenfint och blanda i den. Tillsättövrigaingredienser utom Tabasco och låt koka utan lock ca 10 minuter. 2 st vitlöksklyftor. 5 dl chilisås. 1 msk vinäger
En vitsås gjord på rysk yoghurt, italiensk salladskrydda och en gnutta vitlök och en rödsås gjord på tomatpuré, chilisås, vatten, cayennpeppar och salt, ringlades över grönsaker och kött
Finhackarödlöken och tillsätt den. Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.