Servera äpplena med glassen och de krossade kolakakorna. Tvätta äpplena och stick några hål i skalet. Sätt in äpplena i ugnen och låt dem bakas tills de mjuknar, det tar ca
Blanda i citron, is och ev ananasbitar. Blanda alla drycker i en tillbringare och kyl. Ananasbitar. 7,5 dl halvtorrt eller torrt vitt vin (med eller utan alkohol). 4 dl apelsinjuice. 4 dl ananasjuice
Botten består av både digestivekex och pepparkakor, den lena fyllningen är smaksatt medapelsinoch ovanpå detta ligger ett crème fraichetäcke som sötas med florsocker
Krossa eller mixa kakorna till smulor och blanda sedan med det rumstempererade margarinet. Vispa ner saft och skal från en pressad apelsinoch vispa tills allt är väl blandat
Krydda såsen med salt och peppar och rör ner osten. Lägg dem i en ugnssäker form & toppa med kalkon. Blanda fänkål, schalottenlök, äpple, apelsin, zest och saft i en skål
Jag började igår med knäck, samma recept som förra året som ni hittar HÄR, sen gjorde jag även dessa tryfflar med smak av apelsinoch saffran, och oj vad goda de blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.