Häll på kryddorna och smaka eventuellt av med lite salt. Gårdagens middag fick bli ett improvisationsförsök med det som fanns att tillgå i kylskåpet eftersom jag inte kände för att ge mig ut och handla
Hänger inte alls med som vanligt. Här bjuder jag på en härlig ragù på nötfärs och aubergine. Men det positiva med det här vädret är att man vill äta varm och mer mäktig mat
Ta av skinnet påsalsiccian och fräs den i en annan stekpanna, häll av fettet. Koka Penne Rigate i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan med såsen i stekpannan
Låt kött och sås koka samman och bli varmt och garnera med färsk timjan. MUSTIG RAGUPÅ OXSVANS. En fantastiskt god gryträtt som du kan göra en stor sats av på en gång
Så är nu fallet med denna fantastiska, långlagade ragupå oxlägg, som vi njöt av tidigt i somras. Vi serverade vår ragu och pappardelle med svartpeppar, parmesanost och ett glas av vardagsfavoriten
Bikini på altanen, rosé och skitsnack på bryggan, solnedgång till dånande musik, uppbrytning av kattbråk (som slutade med en katt i plurret), hundpromenad mitt bland ungdomsfylla och kärlek på badberget, grus i skorna, fångad (levande
Smaka av med salt och peppar. Häll på ölet och låt koka in. salsiccia, färsk. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
Servera medragun och färskpotatisen. Blanda potatisen med olivolja och salt. Ragu. Lyft då lammet ur pannan och lägg köttet på en skärbräda ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.