Ragu på rådjur
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g rådjursbog med ben, det blev kanske 450 g rent kött
  • 1 gul lök, skalad och klyftad
  • 3 mindre morötter, skalade och skurna i bitar
  • 2 vitlöksklyftor, skalade
  • lite färsk timjan
  • 2 lagerblad
  • 25 cl rött vin
  • olivolja
  • 25 cl köttbuljong
  • 4 stora schalottenlökar, skalade och halverade
  • 250 g skogschampinjoner, skurna i fjärdedelar
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 1 tsk röd balsamvinäger
  • 0,5 msk majsstärkelse för reningen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.