Tag ut skålen och blanda runt i de smälta marsmallowsen och tillsätt de krossade och smulade Chocolate O’s, häll ut smeten i en avlång form klädd med bakpapper
And for this I love to turn to a Rum and Raisin Ice Cream on those snuggle evenings. Det är nog inte för intet som våra höstliga pajer och kakor ofta kryddas med lugnande kryddor som kanel, ingefära eller kardemumma
Innan jag åkte hem från Grekland tog jag tillfället till att lyxa till det lite med en efterrätt. Även detta recept är ett så kallat "no bake"-recept som inte tillagas i ugnen
Sana made by love. Den här bullen är en vanlig bulle som vi har i fika men en kopp te/kaffe, mellan mål till barn eller frukost på morgon i Thailand men där i thailand kunde jag inte baka själv som här i Sveriges eftersom det lätt att köpa och de säljer över allt
Vänd i bönor och kött. Lite kallt om näsan med fönstret öppet på nätterna, I love it. Denna gången är det en viftande svans som får agera huvudingrediens, oxsvans
Blanda frusna blåbär, socker och citronjuice i en skål. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Bland annat har jag tagit intryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant. (lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.