Pastasallad med salami och basilikadipp
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 3 msk timjanblad
  • 8 st sardellfiléer
  • 150 g salami
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 st rödlök
  • 4 msk kapris
  • 1.5 dl svarta oliver
  • flingsalt, nymald peppar
  • 50 g rucola
  • 1 kruka basilika
  • 100 g philadelphiaost
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl parmesanost
  • flingsalt, nymald peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.