Smaka av med salt och peppar. Fräs vitlöken med rosmarinkvisten som sedan tas upp. Lägg i den strimlade kycklingfilén och stek i några minuter, tills köttet är genomstekt, och fått fin färg
4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Skär paprikan i bitar och lägg i skålen till matberedaren och mixa med crème fraiche och chili. Blanda med pastan och vänd till sist ner sköljd och slungad rucolasallad och flagad parmesanost
1 l pasta penne, kokta 2 avokador 3 tomater 1 rödlök ca 100 g fetaost 10 cm purjolök, det vita 1 kruka färsk basilika 2 klyfta vitlök 1 knippe gräslök salt peppar 1 dl rapsolja 0,5 dl olivolja
Bred avokadoröran på brödet och lägg på kasslerskivorna, paprikanoch garnera med persilja. Mosa avokadoköttet tillsammans med lite pressad citron och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.