God, enkel pastasåsmedräkor blir middagstipset idag. Hej alla nya och gamla läsareFör ett år sedan var det vitt ute i vår lilla stad, men än så länge lyser snön med sin frånvaro
Häll grädden, osten och fiskbuljongtärningen i en panna eller kastrull. När du är nöjd med såsen, ställ av pannan/kastrullen från spisen häll i räkorna och rör om
Vänd ner räkorna i ärtsåsen och dra sedan av kastrullen från värmen. Koka ärtorna tillsammans med rödlöken, buljongtärningen och sherryn i 2-3 minuter. Cayennepeppar, Cream fraiche, Gröna ärtor, Grönsaksbuljong, Pasta, Pastasåser, Persilja, Rödlök, Salt, Sherry, Smör 4 portioner pasta av valfri sort
Det är nått med citroner som gör att det känns som att de hör ihop med våren, kanske är det färgen som påminner om påsk och sol, eller så är det smaken som känns lika uppiggande som våren ju faktiskt gör
Häll i räkorna vänta en stund och avsluta med kryddor och red såsen med idealmjöl. Strimla purjolöken paprikan auberginen zuccinin och låt fräsa i en wokpanna med culiness på medeltemperatur och under omrörning
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.