God, enkel pastasåsmedräkor blir middagstipset idag. Hej alla nya och gamla läsareFör ett år sedan var det vitt ute i vår lilla stad, men än så länge lyser snön med sin frånvaro
När du är nöjd med såsen, ställ av pannan/kastrullen från spisen häll i räkorna och rör om. Smaka av med vinet och använd eventuellt lite redning för att få såsen tjockare
Vänd ner räkorna i ärtsåsen och dra sedan av kastrullen från värmen. Koka ärtorna tillsammans med rödlöken, buljongtärningen och sherryn i 2-3 minuter. Cayennepeppar, Cream fraiche, Gröna ärtor, Grönsaksbuljong, Pasta, Pastasåser, Persilja, Rödlök, Salt, Sherry, Smör 4 portioner pasta av valfri sort
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handduken och grädden hotade med att göra detsamma
Häll i räkorna vänta en stund och avsluta med kryddor och red såsen med idealmjöl. Strimla purjolöken paprikan auberginen zuccinin och låt fräsa i en wokpanna med culiness på medeltemperatur och under omrörning
En enkel och god pastasåsmed Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.