Eftersom lasagnen medchampinjoneroch ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans med kasslern lite lätt. Mät sedan upp hälften av mjölet och rör ut med lite mjölk så att det inte klumpar sig, och blanda i såsen under omrörning
Smaka av med salt och svartpeppar. Servera såsen med nykokt pasta samt lite riven ost. Jag brukar steka champinjoner på lite olika sätt beroende på om de är färska eller frysta
Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av. Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
En krämig pastasåsmed bacon ochchampinjoner går fort att göra och uppskattas av hela familjen. Koka pastan enligt anvisningarna och rör sedan ner den i pastasåsen
Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Servera med nykokt pasta. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält
Sedan är det bara att servera medpastasåsen. I lördags ville jag och min syster äta något snabbt och gott på kvällen, då mannen i huset var borta på galej på annat håll så passade jag på att göra något som jag älskar, nämligen zucchini-spagetti och så då pastasåsen till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.