Dragon och dijon tycker jag är bra smaker tillsammans, så också i denna pastasås. Pastasås. Skär champinjonerna i skivor och fräs den och purjolöken i smör
Skär kycklingfilé till tärningar, stek med lite salt. Serveras med pasta. Skär champinjoneroch lägg i ugnsform, lägg i den stekta kycklingen, fonden och grädden
Häll över grädde, sambal och tomatpuré, krydda med timjan, oregano och basilika. När du brynt den sista kycklingen, lägger du tillbaka all kycklingoch svamp i pannan
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans med kasslern lite lätt. Mät sedan upp hälften av mjölet och rör ut med lite mjölk så att det inte klumpar sig, och blanda i såsen under omrörning
Eftersom lasagnen medchampinjoneroch ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.