Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginenmed hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Pastamed chilisås, kalamata ochfeta. Den här pastan är så löjligt enkel att det inte är sant. Jag tror förresten att det här är ett av mina äldsta recept som fortfarande hänger med
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök ochfeta. Blanda vitlök och persilja med olivolja och skeda över aubergineköttet
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
kyckling i stället för nötkött, eller ät pastan vegetariskt med bara såsen och grönsaker du gillar. En riktigt enkel och snabblagad pastasås som kan ätas både kall och varm
Sila av pastavattnetoch blanda ner pastan i köttfärsragun. Koka upp vatten till pastan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aburginen gyllenbrun tillsammans med vitlöken
Pasta Caponata är den tröst vi bjuder på här i det Mårtenssonska köket och receptet har vi lånat från Markus Aujalay som just kommit med en ny pastakokbok "Markus Pasta"
Idag är det dags för en läcker pastapanna som jag idag gjort lite syrlig för att passa med mozzarellan i, vad det gäller grönsakerna som är i kan man ta vilka man vill själv la jag i dom om fanns hemma i kylen
Pastamedaubergineoch hasselnötter,. Hacka löken och bryn den i margarinet i en kastrull (har man inte margarin så går olja bra, men lite lite godare med margarin)
Sila av pastavattnetoch blanda ner pastan i köttfärsragun. Koka upp vatten till pastan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aburginen gyllenbrun tillsammans med vitlöken
Koka upp rikligt med vatten i en kastrull till pastan. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Smula fetaosten över blandningen och toppa med nötter
Dela auberginen i två men låt stjälk-änden sitta ihop, lägg på en tallrik och fyll med persilje-röran underst ochfetaosten på, ringla lite extra olivolja på toppen
Blanda ner kokt pastaoch stekt kryddad kyckling och salta efter behov. Färska pastaskruvar. Fetaost, körsbärstomater m mycket olivolja i gratängform i ca 200 grader i 20-25 minuter. 1 fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.