Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginenmed hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Sila av pastavattnetoch blanda ner pastan i köttfärsragun. Koka upp vatten till pastan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aburginen gyllenbrun tillsammans med vitlöken
Pasta Caponata är den tröst vi bjuder på här i det Mårtenssonska köket och receptet har vi lånat från Markus Aujalay som just kommit med en ny pastakokbok "Markus Pasta"
Sila av pastavattnetoch blanda ner pastan i köttfärsragun. Koka upp vatten till pastan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aburginen gyllenbrun tillsammans med vitlöken
Blanda medpastaoch smulad fårost. stek aubergine i skivor i några msk olja, riv upp buljongen och blanda med ngn halv dl vatten, finhacka vitlök och blanda ner, När auberginen börjat få färg, häll över buljongmix
Tillsätt fisksås och citronsaft, smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Låt puttra någon minut och strö sedan rikligt med hackad koriander över färsen och servera med nykokt spagetti eller ris
D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.