Här kommer etthett tips på en snabblagad middag som alla i familjen gillade. Slå grädde i en stekpanna och i med Seafood-krydda efter smak, citronsaft, fiskbulongtärning ochsvartpeppar
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g röktlax
Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp. Krydda medsvartpepparoch ev lite salt (tänk på att den röktalaxen är salt i sig)
Den här pastarätten kom till för några år sedan och är en favorit med sina härliga umamismaker från svamp ochröktlax tillsammans med lite schalottenlök och hyvlad parmesan
Tärna laxenoch lägg ner, rör försiktigt och låt laxensvettas lite. I kassarna fanns en massa ”godsaker” – bland annat ett gäng superfina skogschampinjoner
Gillade ni filmen Fargo och ni inte sett serien, så gör det. Mer om det vid ett annat tillfälle. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaft ochsvartpeppar
Koka ettpar minuter tills laxen är klar. Rör i räkor och smaka av med salt ochpeppar. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.