Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrill i tomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammans med lite annat smått och gott
Salta och peppra och låt koka ihop medan du gör iordning fisken. Makrill till exempel. Det är ju gott, enkelt att tillaga och tillgängligt i alla butiker
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Pasta är en väldigt bra rätt om man bara vill slänga ihop något och har begränsat med slantar. Slå av pastan när den är nästan klar och vänd sedan ned den i tomatsåsen
Är man helt strikt med socker går det självklart att utesluta. Själv har jag alltid en nypa socker i tomaträtter eftersom smaken blir så mycket bättre och jag ser inte att den lilla mängden skulle vara dålig
4 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano 1 klyfta vitlök 1 kruka basilika 400 g pasta (t ex tortiglioni) 2 burrata, rumstempererad olivolja salt svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 2 morötter 390 g krossade tomater basilika 390 g krossade tomater vitlök 1 dl torra röda linser 4 port spaghetti Att ha hemma 2 msk olivolja 2 dl vatten salt peppar Lägg till i inköpslistan
Servera med nykokt pastaoch riven parmesan. Mixa lök och vitlök med lite av mjölken. Men orken finns inte riktigt, så eftersom det var drop-in fika på fritids idag så hoppade jag över att åka och handla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.