Vegetariskapastamed massor av härligachampinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fickbli detta häromdagen
Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Krämig, gräddigpasta. Pasta Pappardelle. Man kan aldrigmisslyckasmedingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Koka pastan och strimla baconet. Häll över såsen med kött och svamp. Stek det knaprigti stekpanna. Häll den nykokta pastani en stor, smord, ugnssäker form
Det är något riktigt, riktigtsvulligtikombinationenmedpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigtkrämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Häll av vattnet från den färdigkoktapastan och blanda med knaperstekt bacon och lök. Koka spaghettinenligtförpackningensanvisningar, men medolivoljai vattnet
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås tillpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.