Till middagen åt vi vanlig spagetti men till matlådan dagen efter körde jag medbönpasta, vilket också funkade superbra och är ett bra alternativ för att tillföra lite extra protein till rätten
- En av dessa innehöll en super smarrig, vegetarisk pastarätt från Bra Mat Hemma. På helgens BARNmässa blev vi VIP-bloggare rejält bortskämda med helt fantastiska goodiebags
Grovhacka basilika och blanda ner tillsammans med nykokt pasta (Eller servera brevid). Sonen vägrade testa såsen och salladen, åt glatt bara bröd och pasta
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg upp och garnera med persilja och parmesan. Tillsätt röd paprika och stek någon minut till, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Grillad Fläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsätt paprikan och blanda runt
Koka pasta och blanda medpaprikapeston. Spä eventuellt peston med lite av pastavattnet. Mixa paprikamed pressad vitlök, solrosfrön, olja, vinäger och parmesan till en grov pesto
Blanda upp medpastan och mozzarella som delats i bitar med händerna. Börja med att rosta paprikan. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.