Smörj gärna bakpappret och kanterna på formen lite lätt. Genom att blanda vanligt mandelmjöl med lite halvmixade oskalade mandlar blir botten lite "tuggigare" och knaprigare och matchar den söta och lena pannacottan/fromagen bättre
Det ska vara gult och sött påpåsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Speciellt om jag gör något som är "mastigt" och "bygger på höjden" - som den här kakan. Till dekoration har jag en vegansk havregrädde, frysta körsbär och bipollen
Strålande sol, smältande snö och fåglar som kvittrar - jo, visst känns det som våren är på väg. I helgen lagade jag även en riktigt god fiskrätt och gjorde glass till efterrätt
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.