Passionsfrukts- och chokladmoussetårta på mandelbotten
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 130 gram hel oskalad mandel
  • 130 gram socker , (till att mixa mandeln)
  • 90 gram äggvita , (ca 4 äggvitor)
  • 60 gram socker , (till marängen)
  • 100 gram passionsfruktspuré
  • 95 gram äggvita , (ca 4 äggvitor)
  • 75 gram socker , (3/4 dl)
  • 1 tsk citronsaft
  • 50 gram grädde , (1/2 dl)
  • 90 gram vaniljyoghurt , (ca 1 dl)
  • 94 gram äggula(or) , (ca 5 äggulor)
  • 2.5 msk maizenamjöl
  • 3.5 st gelatinblad
  • 120 gram mjölk , (ca 1 1/4 dl)
  • 20 gram socker , (2 msk)
  • 53 gram äggula(or) , (3 st)
  • 1 tsk maizenamjöl
  • 200 gram vispgrädde , (2 dl)
  • 100 gram mörk choklad , hackad
  • 2 st gelatinblad
  • 1 kakaopulver , att pudra över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.