-Skölj och torka med hushållspapper eller handduk. Bästa knepet för att få riktiga pommesfrites som är krispiga på utsidan och mjuka inuti är att fritera i två omgångar
Njut av resultatet i sin enkelhet med en god majonnäs, gärna smaksatt. Att göra egna pommesfrites och få dem så där frasiga på utsidan och mjuka i mitten är inte det lättaste, de blir lite för mjuka i mitten
Servera köttet med resten av rucolan, kryddsmöret och varma pommesfrites. Finhacka ca en fjärdedel av ruccolan, blanda med rumsvarmt smör, gärna i en matberedare
Lägg sedan dina pommes på ett galler och in med dem i frysen i ungefär en timma. Först och främst då, jag har skrivit att det är mjölig potatis som gäller, men jag har gjort med fast potatis också, och det fungerar absolut det också
)Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad. Krydda med salt och peppar. Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad
Recept På TsatsikiFläskfilé Med Bearnaisessås Och GrönsakerKycklingfiléMed Broccoli Och PurjolökKöttfärsgratäng Med ZucchiniChiliaioli - Aioli Med Smak Av ChiliLamm Med Potatisgratäng Och Rödvinssås Ingredienser
Lägg efterhand upp pommesfritesen på galler med tidningspapper under. Lyft försiktigt upp potatisen med hålslev och lägg dem att ånga av på ett galler med tidningspapper under
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.