Jag bjuder er idag på smarriga parmesankorgar som man kan ha som förrätt eller lättare måltid. Här är recept på Parmesankorg med rostbiff- och babyspenatröra toppad med valnöt- och babyspenatpesto (steg för steg med bilder)
Parmesankorgar med skagen. Lättfixad festmeny från i fredags. Förrätt. 2 p. Sätt ugnen på 225 C. Riv en halv parmesanost och lägg den rivna osten i små högar på plåt med bakpapper
Skagenröran serverade jag i parmesankorgar som jag i alla fall gjorde själv. Kombinationen av krämig skagenröra och salt, knaprig parmesankorg är himmelskt god och mängden precis lagom mättande
Vid serveringStrimla isbergssallad och lägg i botten på varje parmesankorg. Parmesankorgar, 4 st4 dl grovriven parmesanostGör en korg i taget, 1 dl per korg. Parmesankorgar, 4 st
Nedan ser ni våran härliga lunch som serverades på påskafton beståendes av diverse olika sillar, den gravade laxen och en parmesankorg (recept på den senare)
Till förrätt gjorde jag parmesankorgar. Parmesankorg med räkor, avocado och skagenröra(4 personer)12-15 msk grovriven parmesanost25-30 stora nyskalade räkor1 avocado2 dl blandade salladsblad1 liten burk skagenröralimebalsamicoGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.