Jag hittade en röra som passade riktigt bra ihop med kexen. Det var så roligt att laga tapas att jag redan längtar efter att göra det igen med nya rätter
De här parmesankexen är som mördegskakor med lite sälta. De smälter på tungan och kräver inga tillbehör, men enligt "Bröd från Brunkebergs konditori" kan man också servera dem toppade med tapenade eller färskoströra
Serveras som de är eller med en god ost och tomatmarmelad. -) Har längtat efter att stå i köket en hel dag och redan i kväll förberedde jag lite av tilltugget och bakade spröda parmesankex som jag hittat i en brödbok
på Parmesankex till det vita vinet. Skär tunna skivor av rullarna med en vass kniv. Grädda dem på en plåt med bakplåtspapper i ca 7-8 minuter eller tills de fått lite färg
Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor. Blanda kokosolja, salt och pumpakärnor. Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Jag tror jag har en underbar fru med baktankar. ) råkade jag hitta Parmesankex. Och cayennepepparn blev ersatt med Lidls "stark parika" (som nog var ganska mjäkig)
Det är hur mumsigt som helst med rostade pumpakärnor. Okej så här ligger det till, jag har i helgen och idag köpt julpynt på ikea och julpyssel på panduro, så då är det väl lika bra att haka på trenden med Halloween lite också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.