Parmesangratinerad fisk med ljumma balsamicomarinerade morotsslantar och sockerärter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram torskfilé
  • 1 nymald svartpeppar
  • 1 smör , till formen
  • 1 burk(ar) kräftstjärtar , i saltlag (170 g kräftvikt)
  • 2 msk dill , finhackad
  • 2 dl crème fraiche, tomat och basilika
  • 1.5 dl riven parmesan
  • 3 st morötter
  • 0.5 st purjolök (ar)
  • 150 gram sockerärtor
  • 1 st hönsbuljongtärning(ar) , eller grönsaksbuljongtärning
  • 3 msk vit balsamvinäger
  • 6 msk olivolja
  • 1 flingsalt
  • 1 potatis(ar) , (färskpotatis eller delikatesspotatis)
  • 1 dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.