Finriv granapadano. Penne med krämig karljohanssvamp, granapadano och äggula2 port180 g pasta penne½ gul lök3 vitlöksklyftor100 g grönkål200 g karljohanssvampsmörsaltsvartpeppar1 tsk vetemjöl1½ dl mjölk1 bit granapadano2 äggulor1
50 g granapadano. Finriv 50 g granapadano ost (eller parmesan) Blanda sedan ner 4 ägg + 1 dl vatten med osten och vispa- Häll över smeten i stekpannan och stek i ca 2 minuter
Populära inlägg. Evas rödbetsfrallor. Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor med barnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Vänd schnitzlarna förs i det vispade ägget och sedan i parmesan, stek i rikligt med smör. Schnitzlar 1 äggen påse med riven parmesansalt & pepparsmör att steka i Ta fram två tallrikar, vispa upp ett ägg och häll ut på den ena tallriken, på den andra tallriken häller du ut riven parmesan och blandar med lite salt och peppar. ca 400 g broccoli1/2 dl philadelphiaost eller creme fraiche 25 g smörsalt & pepparKoka broccolin och häll sedan bort vattnet
Jag använde rester med det går lika bra att, koka ny spaghetti som man använder. Jag gillar inte att slänga mat och det undviker jag så långt det går, antingen så gör vi matlådor till frysen eller så ser vi till att använda resterna
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.