använd färre om du vill ha mildare smak 4 st vitlöksklyfta(or) , skalade och grovt hackade 600 gram körsbärstomater , (orangea körsbärstomater ger extra sötma) 3 msk oliver , blandade, marinerade av god kvalitet (urkärnade) 2 msk kapris , (skölj dem före användning om de ligger i saltlag) 12 st kycklinglår , filéer 1 knippa(en) basilika , färsk (ca 30 g) 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Skölj tomaterna och skålla dem i rikligt med vatten. Skala och grovhacka dem. Grovhacka oliverna och rör i dem i såsen tillsammans med kapris och tomatpurén
Såsen gör sig även mycket bra i kallapastasallader. Häll i de passerade tomaterna, smaksätt med lite örtkryddor efter smak och någon nypa socker (alltid socker i tomatsåser
Rensa kycklingenoch skär jordgubbar, gurka och blanda med ruccolan och övriga ingredienser. Rökta räkor, varmrökt lax, Najadlax och annat gott som är perfekt att ta med sig hem till vandrarhemmet
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Servera medsallad. Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.