En supergod kyckling som är vardagsenkel att laga men festfina att servera till gäster. Välj själv om du köper äkta parmaskinka eller någon annan lufttorka skinka
N. ä. r. M. i. k. a. e. l. j. o. b. s. n. t. h. g. v. d. m. y. p. å. I. c. f. é. S. u. ö. +. T. P. 4. ,. 2. 5. 1. /. 8. K. -. F. O. (. R. ). L. 0. V. ". B. d l
ärm ugnen till 225 grader. Dela kycklingfiléerna på längden och trä eventuellt upp dem på spett. Salta och peppra dem, pensla med pesto och rulla in bitarna i varsin skiva parmaskinka
Lite mysmiddag blev det allt denna fredagskväll. Fick inspiration av ett recept jag råkade glimta lite av i programmet "Förkväll" men ingredienserna är däremot ändrade en hel del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.