Skala och hacka lök och vitlök. Skala och skär moroten i slantar. Skär sellerin i bitar. Fräs lök, vitlök, morot och selleri i 2 msk olivolja, i en kastrull ett par minuter, utan att det tar färg
Vill berätta hur det går med skapandet av boken för er som väntar. Boken har delats upp i 4 delar, det blir en receptserie kan man säga, och den kommer ut i elektroniskt form till en början
Ursäkta att det har vart så tyst på bloggen på sistone. Anledningarna är allt från galet mycket på jobbet, enorm trötthet och till att… jag har fyllt år
St Clement’s cake. Foto. Josefin Casteryd. St Clement’s cake har, namnet till trots, ingenting alls med vare sig helgon eller påvar att göra, utan är i själva verket resultatet av ett gammalt barnkammarrim om olika kyrkklockor i London
Saint Albray är en pastöriserad ost gjord på komjölk, där kossor betat på fridfulla ängar i närheten av Baskien och Bearn idistriktet Jurancon, sydvästra Frankrike bortom Pyrenéerna
Vispa margarin, socker, ägg och vanilj fluffigt. Blanda ner den smälta chokladen och rör om. Blanda i en annan skål ihop mjöl, bikarbonat, salt och kakao och rör sedan ner i ägg blandningen varvat med det kalla vattnet
Parisersmörgås, eller som den ofta kallas Parisare, är en klassiker på det svenska matbordet. En Parisersmörgås är snarare Biff Lindström på stekt bröd med ett ägg på toppen
Parisersmörgås (icke att förväxla med gatuköksrätten Parisare) är en maträtt som består av bröd, stekt köttfärs, hackad lök, rödbetor, ättiksgurka, kapris, stekt ägg samt eventuellt pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.