Det var riktigt svårt att hålla sig från att äta upp dem innan de skulle fotas efter att ha gjort misstaget att bara smaka en kaka som vart deformerad och inte passade till fotograferingen
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Servera gärna med mos gjort av potatis, palsternackor och morot. Andra advent har installerat sej med stormigt väder och tydligen finns det en stor risk för ganska mycket snöfall också på det, jippi
Vi träffade vår frisör Kristin på salongen och hon fixade håret på Hanna och Isabel, Hanna fick en otroligt vacker uppsättning och Isabel fick vackra lockar
Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Recept på saffransbollar hittar du HÄR. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjorda på 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Dessa gav jag som en liten present till en av mina vänner som jag inte sett på länge. Jag har alltid älskat AfterEight-choklad men fick bara nyligen upp ögonen för kombinationen aftereight och päron
Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs. Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor
tänk på att ta ut den precis innan du ska garnera med dem. 16 Aftereight plattorValfri mousse. ca 2 portioner (tänk på att det ska passa med mint)Lite smält mörk choklad (att limma plattorna med och göra hjärtan, några rutor är tillräckligt)Lite vispgrädde att garnera med
Denna gången bakades det en AfterEight brownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st aftereight. Häll ner smeten i långpannan, dela AfterEightenpå diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min på 200 grader. 12 st aftereight
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.