Sätt på en kastrull med välsaltat pastavatten. Slanta purjolöken i tunna slantar, fortsätt med att skära tunna skivor av vitlöken och hacka rosmarin fint
Laga då denna krämiga variant, som är kryddad med både paprika och kummin. Koka upp rikligt med saltat vatten i en kastrull, lägg i pastan och låt den koka enligt paketets anvisningar
När värmen kommer är salta sardellermed kapris perfekt, titta gärna efter de som är inlagda i en glasburk istället för konserv, de är oftast mjukare och mjällare i sin konsistens, så att de nästan smälter på tungan
Eftersom maten blev så gaaalet god tänkte jag dela med mig av receptet. När pastan är klar blandar du den med paprikan, alla ingredienser och kryddar med salt, peppar och cayennepeppar
När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Kände för lite Italienska smaker en kväll Ibland är det gott med en salt, liten kvällsrätt. Jag är väldigt förtjust i sardeller, så det tänkte jag kunde bli en bra kombination
Barnen valde att ta pastan för sig och fyllde tallriken med naturella grönsaker istället. Bryn smöret, ta av från värmen och tillsätt de hackade sardellerna, kaprisen och den rivna vitlöken
Finhacka levern, och lägg sedan tillbaka den i pannan medsardeller och kapris. det var tillsammans med bacon det enda jag erkände för mig själv att jag verkligen saknade under mina förvirrade år som vegetarian, men lever , det föll mig verkligen inte i smaken
Stek på medelvärme i lite olja. Stek med löken tills morötter och lök mjuknat. Tillsätt vita bönor, havregrädde och buljong till morots- och lökblandningen och mixa med stavmixer eller i en blender tills det är en slät sås
Jag tog det lite varsamt med rödvinet, hade i ordentligt med lagerblad och tillsatte sardeller bara för att det är så gott, och för att det så fint förhöjer smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.