Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Det är egentligen inte så mycket Paprika med denna rätten. Jag färgsatte den med hackad bladspenat. Bryn Kycklingfileérna i smör och krydda med salt och peppar
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
Krydda kycklingfiléerna runtom med salt, peppar och paprikapulver. Blanda det vita vinet med resten av maizenan och rör försiktigt ner blandningen i såsen, så att inte persikoklyftorna går sönder
Då min svärfar kommer från Ungern och min fru således är halvungerska, och har lite ungersk matkultur med sig i blodet, så är det klart att jag måste laga något ungerskt emellanåt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.