Blanda ihop kryddmix och paprikapulver. Gnid in kycklingen med kryddblandningen. Grilla filéerna på varje sida tills de är helt genomstekta och har fin yta
Enkelt och gott men ändå smakrikt och vällagat. Kyckling i kombination med paprika, paprika och mer paprika blev det här en god middag med ganska ont om matlagningstid
Då min svärfar kommer från Ungern och min fru således är halvungerska, och har lite ungersk matkultur med sig i blodet, så är det klart att jag måste laga något ungerskt emellanåt
Sådär ja, gokväll, nu har jag jobbat klart för idag och nu väntar sängen vill jag lova. Imorgon blir det packa av (jag orkade inte idag) och sen blir det storstan, ska bli så kul att träffa vänner och mysa till 1000
Ibland orkar inte ens JAG laga mat. Men som ni vet, äta bör man annars dör man. Så på vägen hem från jobbet igår köpte jag kycklingfiléer, en burk créme bonjour fraiche cuisine och en påse klyftpotatis
DAGENS RECEPT 14-11-01PAPRIKAKYCKLINGGås och anka hör traditionellt till november månad, men för den som vill ha en annorlunda och billigare variant föreslår vi paprikakyckling - både lättlagat, gott och festligt
Rimmad fågel Jag har under åren här nere i Turkiet, testat att rimma kött på lite olika sätt. Avsaknaden av skinka gjorde att jag började pröva att göra något liknande av kalkonbröst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.