Hamburgare med chili- och paprikadressing samt klyftpotatisPortioner. Chili- och paprikadressing. 600 g Nötfärs 1 msk liquid smoke salt och svartpeppar Chili- och paprikadressing. Av Malin BromanFotografDavid Back 600 g Nötfärs 1 msk liquid smoke salt och svartpeppar Chili- och paprikadressing
Rökt paprikadressing. Rökt paprikadressing. Rökt paprikadressing. Jag har även räknat om paprikadressingen (dock ej provlagat detta alternativ men kan mycket väl tänka mig att det är gott ändå) genom att använda Larsas 0 % grekiska yoghurt som bas och lägga till lite lättmajonnäs istället för tvärtom. Rökt paprikadressing (räknat på 16 delar). 2 burgare blir 1 smartpoints Rökt paprikadressing (räknat på 16 delar)
Grillad halloumi med rostad paprikadressing och solroskärnor2 rostade paprikor1 msk rödvinsvinäger2 tsk dijonsenapen gnutta socker eller sötningsmedel4 msk olivoljasalt och peppar1 dl solroskärnor2 halloumiostar65 g babyspenatMixa de rostade paprikorna med vinäger, senap, olja och socker till en slät dressing
Bröd – Getost- honung – pinjenötter – paprikadressing. I´m back from My Business trip. Nästan nyss landat, nåja närapå häromkvällen, knappt hunnit att packa ur väskan med Alla godsakerna jag fick med Mig hem
1. Gnid in paprikan i olivolja rosta den i ugnen på grillen i ca 20 minuter tills paprikan får en gyllenmörk färg, lägg paprikan i en bunke, täck med plastfilm och låt vila i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.