Lägg i kyckllingen ihop med vitlök, salvia rosmarin, stek kycklingen till den börjar få lite färg. Fräs lök,blekselleri och morot i en gryta med smör och olivolja på medelvärme tills dom är mjuka
8 kycklinglårmed ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater. - Läs hela inlägget här 8 kycklinglårmed ben och skinn
Tillsätt alla grönsakerna när kycklingen är brynt runt om och låt fräsa med några minuter. Servera med rejäla skivor av surdegsbröd för att lätt få upp varenda droppe av grytan från tallriken
Rör Yoghurten i stuvningen, smaka av medsalt och ev. Fräs köttet, löken och vitlöken med oljan. djupa tallrikar och strö över den rivna osten och finklippta färska örter
Låt löken svettas medkycklingen. Oliver med kärna tycker jag generellt är godare, och här hade jag lite kalamataoliver hemma och det var de som fick följa med
Tvätta av kycklingen och torka sedan av den med hushållspapper. Papas arrugás är delikatesspotatis som kokas i en liten mängd vatten med ganska mycket salt
Tillsätt alla grönsakerna när kycklingen är brynt runt om och låt fräsa med några minuter. Servera med rejäla skivor av surdegsbröd för att lätt få upp varenda droppe av grytan från tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.