Panzerotti med salmalax
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 dl durumvetemjöl
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 2 st ägg
  • 1.5 msk olivolja
  • 0.5 dl vatten
  • 2 krm salt
  • 250 gram ricottaost
  • 1 påse babyspenat
  • 250 gram laxfilé
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar från kvarn
  • 0.5 st citron (er)
  • 2 msk smör
  • 4 dl matlagningsgrädde 15 % fett
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar från kvarn
  • 12 stjälk(ar) grön sparris
  • 1 dill, hackad
  • 1 parmesanost, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.